Nieuws /

Kom helpen als vrijwilliger!

We zoeken nog enthousiaste vrijwilligers om een succes te maken van de Ronde van de Westfriese Omringdijk op zondag 25 juni. Vanuit Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Kolhorn starten drie afstanden (50, 80 en 135 km) die geheel of gedeeltelijk over het cultuurhistorisch monument voeren. In de routes zijn diverse culinaire en culturele stops opgenomen. In een hardwerkend, maar gezellig en enthousiaste club van vrijwilligers zet je samen met ons een fantastisch succesvol evenement neer! Er zijn nog vrijwilligers nodig bij de volgende diensten: 

Locatie Grand Café Restaurant ’t Hop te Hoorn
Vanaf Grand Café Restaurant ‘t Hop starten de deelnemers van de drie verschillende afstanden. Jij leidt dit samen met anderen in goede banen en deelt versnaperingen uit. De deelnemers zullen hier ook weer finishen, waardoor deze dienst de hele dag is.

Begeleiden parkeren locatie Alkmaarse Poort
Vanaf de Alkmaarse Poort starten deelnemers van alle afstanden. De deelnemers die met de auto komen, moeten goed begeleid worden, zodat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de parkeermogelijkheden. Deze dienst vindt alleen plaats in de ochtend.

Evenementenverkeersregelaar
In Aartswoud en Medemblik zijn we nog opzoek naar evenementenverkeersregelaars, die de veiligheid van de deelnemers kunnen waarborgen.

Aanmelden
Meer informatie of aanmelden kan bij de vrijwilligerscoördinator van Le Champion via vrijwilligers@lechampion.nl of 072-5338136. Eten en drinken wordt de hele dag verzorgd en na afloop krijg je een aandenken van het evenement.

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief