Reacties 2014

Mooie fietstocht. We zagen de twee houten fietsen ook weer meedoen en zelfs een man op een step en twee jonge meisjes op roller-skates. Mochten zij meedoen? En heel bijzonder, een jonge man van 89 jaar deed de volledige ronde mee, 135 km, samen met zijn familie.


Gezellige drukte bij de stempelpost in Hoorn. Een heerlijke traktatie en nieuwe fietsenstangen om je fiets op te hangen maar capaciteit was onvoldoende. Het verkeer had wel hinder van deelnemers die op de weg bleven staan.


Vond het gisteren een bijzonder geslaagde dag. De rit was echt een succes, tenminste wat ik ervan gemerkt heb. Ik heb de route van 80 km naar Kolhorn gefietst en die route is hartstikke goed. Onderweg fietsend binnendoor bij Winkel etc. wordt er als het ware een spanning opgebouwd waar je de Dijk voor het eerst te zien krijgt. En dan zie je in de verte al groepjes wielrenners die passeren. dat heeft echt wat.


Gisteren heb ik voor de eerste maal in mijn jonge fietsleven (april jl. racefiets aangeschaft) aan een toertocht deelgenomen. Ik heb de 135km versie van de Ronde van de Westfriese Omringdijk gedaan.


Ik kan niet anders zeggen dat ik het een super dag vond. Gelukkig is het de gehele dag ondanks de voorspellingen droog gebleven. Ik ben een enorme leuke ervaring rijker. Ik weet niet of ik vanaf nu “verpest” ben voor andere toertochten welke ik in de toekomst zal gaan doen door de goede organisatie van deze toertocht. De route was goed en duidelijk aangegeven door de pijlen en borden.


Om het kort samen te vatten: TOP !!

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief