Reacties 2015

Reacties 2015

Beetje regen onderweg maar niet dermate dat we echt doorweekt waren. Was voor mij de 1e x, direct de volledige gereden. Zeker voor herhaling vatbaar.Bij de 50 km van Kolhorn steeds wat regen gehad, tussendoor weer droog gewaaid. Alleen het laatste stuk toch nog flink nat geworden door een hevige miezerbui. Maar ondanks dat genoten van de prachtige tocht en de goede verzorging onderweg.


In Hoorn zag het er gezellig uit bij deze post en het doorgaande verkeer werd nauwelijks gehinderd.


Ik wil iedereen die betrokken is geweest bij de organisatie van de Ronde van de Westfriese Omringdijk hartelijk bedanken. Ik heb de 80 km gereden en genoten van de mooie omgeving. De bepijling van het parcours was perfect. Nogmaals veel dank, en met sportieve groet,


Vandaag de 135km van de Westfriese Omringdijk gereden, om 08:00 vertrokken vanaf Kolhorn. Onderweg alles werkelijk prima geregeld, mijn complimenten! Echter omstreeks 14:00 kwam ik aan bij controlepost Medemblik en tot mijn verbazing was men al aan het afbreken, geen koffie meer te krijgen, koffiepunt werd onder mijn ogen afgebroken en naar binnen gebracht, men begon de rode Champion vlaggen te verwijderen. Ik vond dat werkelijk wel erg vroeg voor een post die tot 16:00 open moest zijn. Gelukkig werd dat weer goedgemaakt door de hartelijkheid in Kolhorn. Blijft echter een vreemd verhaal.


Een mooie route
Goed en duidelijk uitgepeild . Kleine opmerking hierbij, dat er langs de route ook gele stickers zijn met pijlen welke veel lijken op de echte goede. Deze hebben hier en daar tot verwarring gezorgd.
Hopelijk kunnen jullie wat met dit commentaar en ik hoop een volgend jaar op een verbetering.

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief