Extra te bestellen

Medaille inleg

Na afloop van de Ronde van de Westfriese Omringdijk ontvang je een fraaie medaille als herinnering aan jouw prestatie. Of je nu vaak fietst of voor de eerste keer: iedere prestatie verdient een mooie herinnering. Om deze herinneringsmedaille een extra persoonlijk karakter te geven, bieden wij de mogelijkheid om jouw medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en afstand.

Bestel deze unieke extra service direct bij je inschrijving, en je ontvangt snel na de Westfriese Omringdijk jouw persoonlijke gegraveerde medaille inleg, die precies in de medaille past. Je betaalt dan slechts € 5,50 (incl. verzendkosten).

Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Klik dan hier. Bij nabestelling zijn de kosten € 6,50 (inclusief verzendkosten).

Dagverzekering NTFU

Ben je geen lid van de NTFU en wil je toch dat jouw fiets goed verzekerd is tegen schade? Dan kun je tijdens de inschrijving een dagverzekering afsluiten! Voor slechts € 4,50 is jouw fiets tijdens De Ronde van de Westfriese Omringdijk verzekerd tot een schadebedrag van € 750,-.

Kijk hier voor meer informatie.