• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

Alkmaar: perfecte fietsstad
Voor wie van wandelen en fietsen houdt, heeft Alkmaar een perfecte ligging. De stad ligt ten midden van natuur, polders, duinen en strand. Ook de Westfriese Omringrijk loopt door Alkmaar. De stad is een populaire pleisterplaats voor mensen die de fietsroute over de dijk volgen.

Alkmaar is ook vertrekpunt van vele andere mooie fietsroutes. Huur op het station of in de stad een fiets of e-bike en maak de mooiste fietstochten: van een korte fietstocht naar het strand tot een meerdaagse tocht door heel Noord-Holland.

Wil je een goed beeld krijgen van de gemeente Alkmaar? Genieten van de stad én de mooie dorpjes er omheen? Je hoofd leeg maken in de natuur? Fiets dan de route ‘Culturele schatten in het land van Leeghwater’. Je vindt de route op www.alkmaarprachtstad.nl/omgeving/fietsroutes-alkmaar.


AGU

AGU en Le Champion werken al meer dan 25 jaar intensief samen. Zo is AGU naast hoofd- en titelsponsor van de grootste strandrace van de Benelux, ook sponsorpartner van andere Le Champion fietsevenementen, zoals de Dam tot Dam FietsClassic, de Ronde van Noord-Holland, de Fiets4Daagse Hoorn en Alkmaar, de Omloop van Zandvoort en de Ronde van de Westfriese Omringdijk. AGU is ook partner voor de fiets- en loopkleding van Le Championleden. Samen fietsen met je clubgenoten, vrienden en/of collega’s is zoveel leuker in een uniek tenue voor de hele groep. Ook voor andere fietskleding en fietsaccessoires kun je bij AGU terecht.

Meer informatie: www.agu.nl en www.agufietskleding.nl


ISOSTAR
LOGO_ISOSTAR_SPORTS_NUTRITIONIsostar zet zich sinds haar oprichting in 1977 dag na dag in om de sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door de beste voedingsoplossingen aan te bieden en om alle sportbeoefenaars te helpen om zichzelf te overtreffen en hun doel te bereiken.

Isostar blijft zijn gamma voortdurend aanpassen aan de voedingsbehoeften van alle sportbeoefenaars en verbetert onophoudelijk de samenstelling van haar producten. Het is daarbij de bedoeling om optimaal in te spelen op de behoeften van elke sporter voor, tijdens en na de inspanning. Daarvoor dekt Isostar alle behoeften zoals energie, hydratatie, recuperatie en kracht dankzij een uitgebreid assortiment (poeders, repen, tabletten, gels, enz.).

In samenwerking met sportvoedingsspecialisten zet het Onderzoek & Ontwikkelingsteam van Isostar haar inspanningen voort om specifieke innovatieve producten op de markt te brengen, waarvan klinische tests bewezen hebben dat ze een positieve invloed hebben op de sportprestaties.

Voor meer informatie kijk op:  www.isostar.nl


Headline Interactive 
Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.

Meer informatie: www.headline-interactive.nl.


Trans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.


Spotler
Spotler is een snel groeiende e-mail marketing service provider (ESP) en de nummer 1 software in zijn soort in 2016 volgens de Emerce 100. De (SaaS) software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits none’ ontwikkeld. Zo heeft Spotler specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules die door Blinker en 130 andere partners in de markt worden gezet.

Voor meer informatie, zie www.spotler.com