Wielershirt

In samenwerking met onze nieuwe partner Bioracer is er speciaal voor de jubileumeditie van de Ronde van de Westfriese Omringdijk een uniek wielershirt ontworpen! Bestel het wielershirt voor slechts € 47,50 bij jouw inschrijving en fiets geheel in stijl over de dijk. Het shirt is beschikbaar als herenmodel (recht model) in de maten XS t/m XXL. 

Dit shirt is ontworpen voor comfort de hele dag door, maar biedt tevens een aerodynamisch voordeel. Het wielershirt is gemaakt van een polyestermengsel van hoge kwaliteit, met stretch in 4 richtingen, en past zich aan de vorm van je lichaam aan.

De lange aerodynamische mouwen reiken tot net voor het uiteinde van de biceps. Dit maakt de overgang van materiaal en huid vloeiend en verbetert de aerodynamica. De ritsen hebben een geïntegreerd flip-lock systeem. Omhoog wippen om de rits te openen of te sluiten, naar beneden wippen om in de positie te blokkeren. Het wielershirt heeft standaard 3 gemakkelijk te bereiken achterzakken. Perfect om alle dingen die je op die lange ritten nodig hebt in op te bergen.

Let op! Heb je een wielershirt besteld? Dan kun je deze op zondag 4 juli ophalen bij de Helpdesk op jouw startlocatie. 

Bekijk hier de maattabel