Inschrijven

De inschrijving van de Ronde van de Westfriese Omringdijk is geopend! De beste manier om West-Friesland te ontdekken is over de ringvormige Omringdijk tussen het IJsselmeer en de Noordzee. Op zondag 14 juli 2024 vindt de 13e editie van de Ronde van de Westfriese Omringdijk plaats. De ronde kent drie verschillende afstanden, elk te volgen vanuit de startlocaties Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik of Schagen. De afstand van 135 km over de gehele Omringdijk is een prestatieve toertocht voor de meer getrainde wielrenner. Voor recreatieve fietsers en beginnende racefietsers zijn afstanden van 50 en 80 km geschikt.
Inschrijving geopend!Inschrijving geopend!

TarievenRegulier
Late Bird
135 km
€ 26,-
€ 28,-
80 km
€ 22,-
€ 24,-
50 km*
€ 20,-
€ 22,-
Leden van de NTFU en Le Champion krijgen € 3,- korting op het inschrijftarief (zowel op de Reguliere als de Late Bird inschrijving). De Reguliere inschrijving sluit op 1 juli. De Late Bird inschrijving is geopend van 2 juli juni tot en met 11 juli 12.00 uur. 
* De 50 km route vanaf startlocatie Medemblik is niet geschikt voor handbikers. Op de 50 km route vanaf startlocaties Schagen en Alkmaar kan het op enkele plekken smal zijn voor handbikers.

Bij de inschrijving is inbegrepen

Gepersonaliseerd stuurbordje
Stempelkaart
Medaille
Goede ravitaillering onderweg en bij de finish
Reparatieservice 
Begeleiding door verkeersregelaars
Uitgepijlde routes

Extra te bestellen


Wieleroutfit

Bekijk de outfit


Le Champion lid

€ 35,-
Meer over het lidmaatschap