Bereikbaarheid

Alkmaar
Bij de startlocatie is geen parkeergelegenheid bij restaurant Alkmaarse Poort. Parkeren op het naastgelegen terrein van Ranzijn en Gamma is alleen voor klanten van die winkels en voor eigen risico. Het hek sluit uiterlijk 17:00 uur.

Parkeerbegeleiders wijzen automobilisten daarom naar Industrieterrein Oudorp waar voldoende gratis parkeergelegenheid is aan de Edisonweg of Keesomweg; ongeveer 1 km van de start. Vanaf ring ri. centrum. Over brug Schermerweg bij stoplichten linksaf Edisonweg. Volg de aanwijzingsborden.

Adres
Restaurant Alkmaarse Poort
Omval 72, Alkmaar
(Voor parkeren navigeer naar de Edisonweg in Alkmaar).
Hoorn
Parkeren kan gratis bij P+R locatie aan de Van Dedemstraat in Hoorn of bij Parkeerterrein de Nieuwe Wal in Hoorn. Vanaf beide parkeerlocaties is het 5 minuten fietsen naar de start.

Adres
Kerkplein 3, Hoorn
(Voor parkeren navigeer naar de Van Dedemstraat of de Nieuwe Wal in Hoorn)
Enkhuizen
Parkeren kan gratis bij P+R locatie Enkhuizen op het Stationsplein in Enkhuizen. Vanaf hier is het 500 meter fietsen naar de start.

Adres
Paktuinen 6, Enkhuizen
(Voor parkeren navigeer naar het Stationsplein in Enkhuizen).
Medemblik
Parkeren kan gratis bij parkeerlocatie Regatta Center aan de Vooroever 3 in Medemblik. Vanaf hier is het 1 kilometer fietsen naar de start. 

Adres
Oosterdijk 4, Medemblik
(Voor parkeren navigeer naar Vooroever 3 in Medemblik).
Schagen
Parkeren kan gratis op het parkeerterrein aan de Julianalaan in Schagen. Vanaf hier is het 300 meter fietsen naar de start.

Adres
Markt 22, Schagen
(Voor parkeren navigeer naar Julianalaan 8 in Schagen).