Inschrijven

Inschrijven voor de 14e editie van de Ronde van de Westfriese Omringdijk kan voor het tarief van afgelopen editie tot en met zondag 28 juli. Daarna sluit de speciale voorinschrijving en opent de reguliere inschrijving medio februari.

De beste manier om West-Friesland te ontdekken is over de ringvormige Omringdijk tussen het IJsselmeer en de Noordzee. Op zondag 13 juli 2025 vindt de 14e editie van de Ronde van de Westfriese Omringdijk plaats. De ronde kent drie verschillende afstanden, elk te volgen vanuit de startlocaties Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik of Schagen. De afstand van 135 km over de gehele Omringdijk is een prestatieve toertocht voor de meer getrainde wielrenner. Voor recreatieve fietsers en beginnende racefietsers zijn afstanden van 50 en 80 km geschikt.
Editie 2025

Inschrijven


Inschrijving geopend!

Tarieven 2025 (t/m 28 juli)Regulier
135 km
€ 26,-
80 km
€ 22,-
50 km*
€ 20,-

Leden van de NTFU en Le Champion krijgen € 3,- korting op het inschrijftarief (zowel op de Reguliere als de Late Bird inschrijving). De Late Bird inschrijving is geopend van 2 juli juni tot en met donderdag 11 juli. 
* De 50 km route vanaf startlocatie Medemblik is niet geschikt voor handbikers. Op de 50 km route vanaf startlocaties Schagen en Alkmaar kan het op enkele plekken smal zijn voor handbikers.

Bij de inschrijving is inbegrepen

Gepersonaliseerd stuurbordje
Stempelkaart
Medaille
Goede ravitaillering onderweg en bij de finish
Reparatieservice 
Begeleiding door verkeersregelaars
Uitgepijlde routes

Extra te bestellen


Wieleroutfit

Bekijk de outfit


Le Champion lid

€ 35,-
Meer over het lidmaatschap