Inschrijven

De beste manier om West-Friesland te ontdekken is over de ringvormige Omringdijk tussen het IJsselmeer en de Noordzee. Op zondag 9 juli 2023 vindt de 12e editie van de Ronde van de Westfriese Omringdijk plaats. De ronde kent drie verschillende afstanden, elk te volgen vanuit de startlocaties Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik of Schagen. De afstand van 135 km over de gehele Omringdijk is een prestatieve toertocht voor de meer getrainde wielrenner. Voor recreatieve fietsers en beginnende racefietsers zijn afstanden van 50 en 80 km geschikt.

De online inschrijving voor de Ronde van de Westfriese Omringdijk 2023 gaat open op 27 februari 2023.


Inschrijven

TarievenEarly Bird
Regulier
Late Bird
135 km
€ 16,-
€ 18,-
€ 19,-
80 km
€ 14,-
€ 16,-
€ 17,-
50 km*
€ 12,-
€ 14,-
€ 15,-


Leden van de NTFU en Le Champion krijgen € 3,- korting op het inschrijftarief (zowel op de Early Bird, de Reguliere als de Late Bird inschrijving). De Reguliere inschrijving sluit op 20 juni. De Late Bird inschrijving is geopend van 21 juni tot en met 1 juli 12.00 uur. 
Diegene die als eerst een startbewijs bemachtigen kunnen gebruik maken van de korting bij de Early Bird inschrijving. Er zijn een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar in de Early Bird inschrijving.
* De 50 km route vanaf startlocatie Medemblik is niet geschikt voor handbikers. Op de 50 km route vanaf startlocaties Schagen en Alkmaar kan het op enkele plekken smal zijn voor handbikers.
Voor een veilig en verantwoord evenement hebben wij een aantal maatregelen die gelden tijdens de Ronde van de Westfriese Omringdijk. Wij vragen deelnemers hier rekening mee te houden. Zo kunnen we allemaal zorgeloos genieten van een sportieve dag.            
Maatregelen
  • Was/ontsmet regelmatig je handen;
  • Schud geen handen;
  • Houdt 1,5 meter afstand van anderen;
  • Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen;
  • Volg de aanwijzingen van de organisatie op;
  • Hoest of nies in je elleboog;
  • Draag een mondkapje op plekken waar dat moet;
  • Kom niet eerder/later dan je aangegeven starttijd.

Bij de inschrijving is inbegrepen

Gepersonaliseerd stuurbordje
Stempelkaart
Medaille
Goede ravitaillering onderweg en bij de finish
Medaille
Reparatieservice 
Begeleiding door verkeersregelaars
Uitgepijlde routes

Extra te bestellen

Wieleroutfit

Bekijk de outfit


Le Champion lid

€ 32,-
Meer over het lidmaatschap