Wieleroutfit

Het wielershirt en de bibshort zijn niet meer bij te bestellen. 

In samenwerking met onze partner Bioracer is er speciaal voor de Ronde van de Westfriese Omringdijk een uniek wielershirt ontworpen! Bestel het wielershirt voor slechts € 50,50 bij jouw inschrijving en fiets geheel in stijl over de dijk. Het shirt is beschikbaar als herenmodel (recht model) in de maten XS t/m XXL. Ook is er een bibshort wielerbroek beschikbaar voor € 80,- in de maten XS t/m XXL. Om in te spelen op de wensen van het groeiend aantal dames dat meedoet aan de Ronde van de Westfriese Omringdijk is het nu ook mogelijk om zowel het Bioracer wielershirt als de wielerbroek in damesmaten te bestellen. Maak goed gebruik van deze maattabel, want het is niet mogelijk de kleding te ruilen.

Dit shirt is ontworpen voor comfort de hele dag door, maar biedt tevens een aerodynamisch voordeel. Het wielershirt is gemaakt van een polyestermengsel van hoge kwaliteit, met stretch in vier richtingen, en past zich aan de vorm van je lichaam aan.

De lange aerodynamische mouwen reiken tot net voor het uiteinde van de biceps. Dit maakt de overgang van materiaal en huid vloeiend en verbetert de aerodynamica. De ritsen hebben een geïntegreerd flip-lock systeem. Omhoog wippen om de rits te openen of te sluiten, naar beneden wippen om in de positie te blokkeren. Het wielershirt heeft standaard drie gemakkelijk te bereiken achterzakken. Perfect om alle dingen die je op die lange ritten nodig hebt in op te bergen.

Maattabel herenMaattabel dames
Wielershirt voorzijde
Wielershirt achterzijde
Wielerbroek