Sponsors stellen zich voor

Bioracer

We zijn een van de weinige producenten van wielermateriaal die nog steeds de volledige controle uitoefent over het productieproces. Uw wieleruitrusting wordt gemaakt uit enkel de beste Europese materialen om comfort en duurzaamheid te garanderen. Al onze actieve kleding is uitgerust met YKK-ritsen met een 'vergendelfunctie', slechts een voorbeeld van onze toewijding aan het leveren van kwaliteit aan jou en je wielerteam.

Wielerkleding kan custom aangepast worden maar we bieden ook een uitgebreide matentabel (XXS tot SSL) om je de perfecte pasvorm te garanderen.

Onze verschillende stoffen zijn thermisch, windproof, ademend, en/of UV-blokkerend, en aldus geschikt voor vele weerextremen. Met ons brede assortiment in sportkleding voor wielrennen, mountainbike, lopen, triatlon, BMX, skaten, enz., kan je zeker vinden wat past bij je atletische behoeften voor elk seizoen!

Website BioracerBicycling

Bicycling is een fietsplatform dat de mens op de fiets centraal stelt. Met bijzondere verhalen van gewone mensen. En met exclusieve reportages over bijzondere mensen. In Nederland, maar ook aan de andere kant van de wereld. In het magazine en online. Bicycling schrijft over voeding. Over de laatste trends. Over body & mind. En test natuurlijk fietsen. Met diepgang. En met humor. Bicycling is het grootste fietsplatform van de wereld. Bicycling verbindt miljoenen mensen voor wie fietsen het middelpunt is van hun energieke en avontuurlijke leven.

Bicycling

Wielrenblad

Fietsen als synoniem voor het leven. Wie zich verzet tegen weerstand komt vooruit. Diep in de beugels met tegenwind of met de handen op het stuur omringt door vrienden in de zon. Als het moet fietsen ze door weer en wind. Afzien, pijn lijden en genieten. Altijd in stijl. Trends van nu worden afgewisseld met goede verhalen uit het verleden. Een team van schrijvende fietsers gaat op zoek naar het andere verhaal achter bijzondere toertochten en klassiekers. Merken worden onder de loep genomen; van een bezoek aan de fabriek tot een gesprek met de ontwerper. We gaan op zoek naar nieuwe routes om te fietsen in binnen- en buitenland en laten zien waar die onbekende helling beklommen kan worden. We werken samen met fotografen die net als ons op zoek zijn naar dat andere beeld. Columns, muziek, boeken… zelfs kunst is terug te vinden in dit nieuwe magazine.

WielrenbladFietsenmakers aan huis

Fietsenmakers aan huis, de naam zegt al veel. Wij komen niet alleen aan huis maar komen op elke locatie waar onze monteurs maar kunnen komen. In heel Nederland zijn er mobiele fietsenmakers maar ook fietsenmakers met een vaste reparatie locatie die zich alleen richten op de reparatie van fietsen of waarbij de verkoop van fietsen een minder groot belang is. Wij zijn niet merk gebonden. Door de flexibiliteit zijn wij ook goed inzetbaar op evenementen en daarom hebben wij de aansluiting gemaakt met Le Champion. Tijdens diverse evenementen zijn wij te vinden bij de start op de rustposten en eventueel onderweg om deelnemers te helpen. Mocht u ons niet kunnen vinden op een rustpost bel of app dan gerust, het kan zijn dat wij een deelnemer onderweg helpen. Zet ons nummer voor uw rit alvast in je telefoon en het staat ook op het stuurbordje.

Fietsenmakers aan huisU-Sport

Ontdek de kracht van U-Sport tijdens je volgende wielertocht! U-Sport, een toonaangevend merk in de sportindustrie, biedt een uniek assortiment aan producten die elke fietser ondersteunen in de voorbereiding, prestatie en herstel. Ons doel? Jou als fietser in staat stellen om comfortabel te trainen, je prestaties te verbeteren en volop te genieten van elke rit. Met een scherp oog voor de behoeften van sporters staat ons R&D-team garant voor hoogwaardige producten die je vindt in onze webshop en bij meer dan 150 fietswinkels verspreid over Nederland en België. 
  
Van essentiële sportvoeding die je energie geeft voor elke kilometer tot geavanceerd fietsonderhoudsmateriaal dat je racefiets in topconditie houdt; U-Sport heeft alles wat je nodig hebt om een topprestatie neer te zetten. Ontdek de producten van U-Sport en ga voor de ultieme fietservaring! 
  
WE CARE U SPORT. 

U-Sport
 

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Elke dag werken wij aan de bescherming van het land tegen het water, tegen wateroverlast en watertekort, voor schoon en gezond oppervlaktewater en voor veilige (vaar)wegen. Dit doen wij in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal: Hollands Noorderkwartier. Over onze 1.400 km dijken en duinen lopen vele wegen en fietspaden. Fietsen over deze iconen in het landschap brengen het verhaal van de strijdt tegen het water tot leven. De Westfriese Omringdijk beschermt West-Friesland al 800 jaar tegen het water en houdt dit gebied in de toekomst nog steeds veilig. Download de app en beleef de dijk bij jou in de buurt.

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier | App Westfriese Omringdijk 

 

PowerBar

Voor de Ronde van de Westfriese zijn wij een samenwerking aangegaan met sportvoedingsleverancier NutriSense. NutriSense levert hoogwaardige sportvoeding van onder andere de bekende merken PowerBar en QWIN. QWIN is hét Nederlandse supplementenmerk voor iedere sporter. PowerBar is inmiddels uitgegroeid tot het bekendste sportvoedingsmerk op het gebied van topsport, duursport, teamsport en recreatieve sport. Tijdens de Ronde van de Westfriese Omringdijk wordt langs het parcours PowerBar Isoactive sportdrank aangeboden. Dit is een isotone sportdrank, die snel wordt opgenomen in je bloed. Door de snelle levering van koolhydraten en het hoge mineralengehalte is PowerBar Isoactive de ideale sportdrank tijdens inspanning. 

PowerBar

 

Holland boven Amsterdam

Het echte Holland beleef je in Holland boven Amsterdam. Ontdek het grootste aaneengesloten bloembollengebied van Nederland en de 52 kilometer lange kust. Fiets over de maar liefst 1450 kilometer aan fietspaden en kom onderweg vele molens en stolpboerderijen tegen. Bezoek het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee of voel de Gouden Eeuw in de historische vestingsteden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen.

Holland boven Amsterdam