Stuurbordje

Heb jij een vraag over jouw Ronde van de Westfriese Omringdijk stuurbordje? Bekijk dan hieronder alle informatie over de stuurbordjes.
Wanneer ontvang ik mijn stuurbordje?
Uiterlijk vrijdag 1 juli ontvang jij jouw stuurbordje bij jou thuis op de deurmat. Heb jij je ingeschreven via de Late Bird inschrijving? Neem dan je bevestigingsmail mee naar de Helpdesk van Le Champion. Dan ontvang jij van ons jouw stuurbordje.
Ik heb geen stuurbordje ontvangen
Heb jij nog geen stuurbordje ontvangen op de dag van het evenement? Geen paniek. Kom dan ruim voor de start met je bevestigingsmail naar de Helpdesk van Le Champion. Dan ontvang jij van ons een reserve stuurbordje. Let op! De stuurbordjes worden besteld en verstuurd in verschillende series. Het kan zijn dat jouw vriend of buurvrouw het stuurbordje al binnen heeft en jij nog niet.
Waar kan ik de Helpdesk vinden tijdens de Ronde van de Westfriese Omringdijk?
De Helpdesk vind je op iedere start- en finishlocatie (Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik of Schagen).
Kan ik mijn afstand nog wijzigen?
Heb jij niet genoeg kunnen trainen of ben je geblesseerd geraakt en kun jij niet meer je gekozen afstand fietsen? Dan kun je tijdens het evenement kiezen voor een kortere afstand. e kunt je ontvangen stuurbordje omruilen bij de Helpdesk voor een stuurbordje van de gewenste kortere afstand. Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld. Let op! Een langere afstand is dus niet mogelijk!
Kan ik mijn registratie annuleren?
Als je lid bent van Le Champion kun je tot 6 weken van tevoren annuleren. Klik hier om je annulering aan ons door te geven. Vermeld hierbij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer. Ben je geen lid van Le Champion, dan kan je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra’s niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar.

We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere fietser. Dit kan via de vraag- en aanbodpagina op de website. Deze komt online wanneer de inschrijving is gesloten.
Ik wil mijn stuurbordje graag overdragen
Heb je iemand gevonden die jouw stuurbordje wil overnemen of die juist voor jou een stuurbordje in de aanbieding heeft? Dan kun je tot vrijdag 1 juli 11.59 uur het stuurbordje op een andere naam zetten. Overdragen kan via jouw persoonlijke dashboard in Atleta. Je kunt inloggen in jouw persoonlijke dashboard door op het poppetje te klikken in de menubalk op de website. Wanneer je ingelogd bent op jouw dashboard, kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier de naam en het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico.