De Ronde van de Westfriese Omringdijk is een event van:

Tarieven

De beste manier om Westfriesland te ontdekken is over de ringvormige Omringdijk tussen IJsselmeer en Noordzee. Vanaf maandag 16 maart kun je je inschrijven voor de Ronde van de Westfriesse Omringdijk tegen het voordelige early-bird tarief. Tijdens je inschrijving kun je kiezen voor 3 verschillende startlocaties: Hoorn, Alkmaar en Kolhorn.

Early bird

geldig t/m 29 juni

50 km: € 12,-
80 km: € 14,-
135 km: € 16,-

Late bird

geldig t/m 9 juli

50 km: € 14,-
80 km: € 16,25
135 km: € 18,50

Groepsinschrijving

min. 2 personen en alleen tijdens Early Bird-periode

50 km: € 12,-
80 km: € 14,-
135 km: € 16,-
Dit krijg je allemaal bij jouw inschrijving voor de Ronde van de Westfriese Omringdijk: 


Verzorging onderweg


Stuurbordje


Uitgepijlde routes

Stempelkaart Ronde van de Westfriese Omringdijk Stempelkaart Ronde van de Westfriese Omringdijk


Stempelkaart


GPX-bestanden


Reparatieservice


Medaille


Begeleiding van verkeersregelaars

Extra te bestellenMedaille inleg

Geef jouw medaille van de Ronde van de Westfriese Omringdijk een persoonlijk tintje door hem te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en afstand.

Bestel deze unieke extra service direct bij je inschrijving, en je ontvangt snel na de Westfriese Omringdijk jouw persoonlijke gegraveerde medaille inleg, die precies in de medaille past. Je betaalt dan slechts € 5,50 (incl. verzendkosten).

Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Dat kan via een bestelling bij MedaltimeBij nabestelling zijn de kosten € 6,50 (inclusief verzendkosten).


Dagverzekering NTFU

Ben je geen lid van de NTFU en wil je toch dat jouw fiets goed verzekerd is tegen schade? Dan kun je tijdens de inschrijving een dagverzekering afsluiten! Voor slechts € 4,50 is jouw fiets tijdens De Ronde van de Westfriese Omringdijk verzekerd tot een schadebedrag van € 750,-. Lees meer over een Dagverzekering van NTFU