Goede doel: Right To Play

Het goede doel van de Ronde van de Westfriese Omringringdijk 2024 is Right To Play. Right To Play zet wereldwijd de kracht van sport en spelen in om het leven van miljoenen kinderen te verbeteren. Fiets jij dit jaar een tikkie harder voor kinderen in Afrika, Azië en Midden-Oosten?
De kracht van sporten en spelen
Spelen hoort bij kinderen. Sterker nog, het is van levensbelang. Juist voor miljoenen kinderen die dagelijks geconfronteerd worden met armoede, uitbuiting en geweld. Right To Play zet daarom de kracht van sporten en spelen in om deze kinderen sterk en weerbaar te maken. Met hun aanpak helpt Right to Play kinderen fysiek en mentaal gezond te blijven en goed te presteren op school. Zodat ze klaar zijn voor de toekomst. Hún toekomst.

Ontdek meer
 

Laat je sponsoren
Bij de aanschaf van jouw startbewijs kun je een donatie doen aan Right to Play. Voor 5 euro laat je een kind al een zomer lang spelend leren. Ook kun je een actiepagina aanmaken via Supporta en je laten sponsoren. Hoeveel je ophaalt maakt niet uit: elke euro telt! Mocht je toch 200 euro of meer ophalen? Dan ontvan je een uniek Right To Play shirt. 

Maak een actiepagina aan