Goede doel

Het goede doel van de Ronde van de Westfriese Omringringdijk 2023 is KWF Kankerbestrijding. Fiets jij tegen kanker tijdens de Ronde van de Westfriese Omringdijk?
Tegen kanker en voor het leven
Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF het verschil. En jij kunt daaraan bijdragen.
Laat je sponsoren 
Als jij je via KWF inschrijft én minimaal 500 euro ophaalt aan sponsorgeld, word je beloond met een gratis startbewijs en uniek Fiets tegen kanker-shirt. Fondsenwerven doe je in een handomdraai met jouw eigen Fiets tegen kanker-actiepagina!
 
Alleen een actiepagina
Wil je je wel laten sponsoren, maar wil je niet minimaal 500 euro ophalen? Dan kun je zelf je startbewijs via Le Champion regelen en alsnog een actiepagina maken. Hoeveel je ophaalt maakt niet uit: elke euro telt! Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je alsnog het unieke Fiets tegen kanker-shirt. Jouw actiepagina is makkelijk te delen met anderen en er zijn vele tips beschikbaar. Fiets je mee tegen kanker?
 
Ik maak een actiepagina aan
Fiets tegen kanker is een initiatief van KWF. Sluit je aan bij een Fiets tegen kanker evenement zoals de Ronde van de Westfriese Omringdijk en kom in actie vóór het leven en tegen kanker.

Fiets tegen kanker