De Ronde van de Westfriese Omringdijk is een event van:

Ronde van de Westfriese Omringdijk 2020 is afgelast

Het scenario waar we al voor vreesden is nu helaas ook werkelijkheid geworden. Door de verspreiding van het coronavirus in onze samenleving is het niet verantwoord een aantal van onze sportevenementen plaats te laten vinden.

Vanavond besloot het kabinet dat alle evenementen tot 1 september geen doorgang zullen vinden, waardoor we genoodzaakt zijn om de Ronde van de Westfriese Omringdijk af te gelasten.

Hoe vervelend dit ook is, we begrijpen de genomen maatregelen wel. Wij staan als sportorganisatie voor een gezonde samenleving. Wij zijn een club met een maatschappelijk missie. Jouw gezondheid en die van vrijwilligers en medewerkers staat altijd voorop.

We begrijpen als geen ander dat het voor jou een grote teleurstelling is om niet deel te kunnen nemen aan de Ronde van de Westfriese Omringdijk. Onze geliefde Westfriese Omringdijk ligt er net zo mooi bij als ieder ander jaar en de verkoelende Noord-Hollandse wind waait rustig door, maar we kunnen nu niet samen fietsen en dat gaan we missen. Laten we nu met alle sporters in Nederland volhouden, zodat we straks weer samen kunnen sporten.

Sta jij ingeschreven voor de Ronde van de Westfriese Omringdijk? Dan word je via een persoonlijke mail nader op de hoogte gebracht.

21-04-2020